Koliko će Zvezda odigrati utakmica u novoj sezoni?! Rekord u najavi...

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko će Zvezda odigrati utakmica u novoj sezoni?! Rekord u najavi...

Klupska takmičenja iz godine u godinu sve napornija...

Crvena zvezda je danas predstavila novi dres za narednu sezonu, koja počinje 26. septembra, četvrtfialnim mečevima Superkupa ABA lige.

Tokom pripremnog perioda je ekipa dodatno pojačana u odnosu na prošlu, šampionsku sezonu, a da je napravljen odličan izbor igrača videlo se i tokom prijateljskih mečeva u kojima je Zvezda ređala samo pobede.

Ali,još je rano za bilo kakve prognoze, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezona je duga, sa ogromnim brojem mečeva u svim takmičenjima, na šta ukazuje i trener Milan Tomić u izjavi koju prenosi ''Blic''.

''Izvukli smo pozitivne zaključke iz svih utakmica, ali moramo još dosta da radimo. Pred nama je teška sezona sa skoro 90 utakmica.







Zato i imamo sastav od 15 igrača kako bismo rotirali i adekvatno izneli sve ono što je pred nama'', objasnio je Tomić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda kipti od samopouzdanja: Najviši ciljevi, ABA liga prioritet, možemo sa svima

Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2019

Savršena je bila Crvena zvezda u pripremnom periodu. Šest pobeda iz isto toliko utamica ostvario je prvak ABA i Superlige, što znači da sa akomuliranim samopouzdanjem odlazi u Zagreb gde će od 26. do 29. septembra pokušati da sezonu velikih očekivanja najavi osvajanjem prvog trofeja. Po povratku...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.