Janković: Izgubili smo kontrolu u drugom poluvremenu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2012, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Izgubili smo kontrolu u drugom poluvremenu

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da je njegov tim izgubio kontrolu meča u drugom poluvremenu kup utakmice protiv Radničkog u Nišu, kao i da je video da će njegov tim primiti gol.

 

Odlična atmosfera u Nišu - Aleksandar Janković

 

 

Zvezda je pobedila rezultatom 2:1 i plasirala se u osminu finala Kupa Srbije.

 

"Imali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dobijen meč nakon prvih 45 minuta igre...U drugom poluvremenu smo izgubili kontrolu utakmice. Radnički je zaigrao znatno bolje, i video sam da nailazi gol, pa sam pokušao izmenama to da sprečim, ali nije uspelo", rekao je Janković za klupski sajt.

 

Zvezda je vodila 1:0, Radnički je izjednačio u 77, a beogradski tim je meč prelomio u 89. minutu.

 

"Imali smo ispred sebe teškog i motivisanog protivnika u drugom poluvremenu, ali pokazali smo da imamo mirnoću u samom finišu, kada smo uspeli da postignemo drugi gol. Bilo je pravo zadovoljstvo igrati u ovakvom ambijentu, i ekipi Radničkog želim od srca sve najbolje u nastavku prvenstva", rekao je Janković.

 

Trener Radničkog Aleksandar Ilić istakao je da njegova ekipa definitivno nema sreće protiv Zvezde ove sezone, jer je i u prvenstvu primila gol u finišu meča.

 

"Očigledno je da protiv Zvezde nemamo sreće, u prvenstvo se to pokazalo, ali evo i danas. U drugom poluvremenu smo imali dosta šansi, kasno smo izjednačili, ali eto jedna loša procena u finišu i primili smo gol. Mi smo novajlije, tek sad se susrećemo sa ovim kvalitetom, ali ovaj meč pokazuje da možemo da budemo ravnopravni sa svim jačim klubovima u našoj ligi", kazao je Ilić.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Janković: Izgubili smo kontrolu u drugom poluvremenu

Izvor: NaDlanu.com, 27.Sep.2012, 01:17

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da je njegov tim izgubio kontrolu meča u drugom poluvremenu kup utakmice protiv Radničkog u Nišu, kao i da je video da će njegov tim primiti gol..."Imali smo dobijen meč nakon prvih 45 minuta igre..U drugom poluvremenu smo izgubili kontrolu utakmice....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.