JERMENI NAOŠTRENI PRED ZVEZDU: Stigla SNAŽNA poruka iz Ararata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

JERMENI NAOŠTRENI PRED ZVEZDU: Stigla SNAŽNA poruka iz Ararata!

Ovo su ozbiljno shvatili.

Fudbaleri Crvene zvezde na Kipru će igrati protiv Ararat Jermenije za plasman u Ligu Evrope. UEFA je konačno presekla i donela odluku da se igra u Nikoziji, gde je tim Dejana Stankovića pao na penalima protiv Omonije u prethodnoj fazi, ali za Ligu šampiona.

Sada će morati opet na GSP stadion i dom Omonije, koja je izbacila Ararat ovog leta.

Liga kup >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Engleske nam večeras (20.45) donosi londonski derbi Totenhem - Čelsi. Videćemo kakve će sastave Murinjo i Lampard izvesti na teren, ali su Plavci svakako favoriti - kvota na dvojku je 1,75, iks je 3,70, a kec 4,70, dok je GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Čelsi.

- Ovo je najvažnija utakmica za klub. Imamo šansu da uđemo u grupnu fazu Lige Evroepe, iako igramo protiv jakog tima. Nije nam potrebna motivacija jer su svi uz nas, cela zemlja. Od ljudi iz Saveza, pa do onih na ulici - rekao je Kampanja.

Za Crvenu zvezdu izjavio je da ima kvalitetan sastav, ali i mane.

- Imaju dugu klupu, ali niko nije savršen. I Zvezda ima slabosti koje možemo da iskoristimo. Nismo klasičan jermenski tim i to bi mogao da bude faktor iznenađenja - dodao je.

YEEEEES!!!🔥🔥 pic.twitter.com/uQst0v0oC5

— FC Ararat-Armenia (@araratarmeniafc) September 24, 2020

Utakmica se igra u četvrtak sa početkom u 19 sati.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.