Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2024, 14:59

ČELSI PONOVO DREŠI KESU: Stiže zver iz Napolija!

Čelsi je zainteresovan za napadača Napolija Čelsi je započeo intenzivne pregovore za dovođenje napadača Napolija i nigerijskog reprezentativca, Viktora Osimena, prema izveštajima italijanskih i britanskih medija. Viktor Osimen (25) postao je član Napolija 2020. godine i ima ugovor sa klubom iz Napulja do 30. juna 2026. godine. Prema informacijama, predstavnici Čelsija već su uspostavili kontakte ... Read more
The post ČELSI PONOVO DREŠI KESU: Stiže zver iz Napolija! appeared first on Sportske vesti - HotSport....

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ČELSI DREŠI KESU: Dolazi strašan napadač od 80 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2024, 10:24

FK Čelsi je zainteresovan za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije Viktora Osimena. Nigerijac (25) je član Napolija od 2020. godine, a ima ugovor sa klubom iz Napulja do 30. juna 2026.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.