Iznenađujuća poruka Mitra Mrkele, da li je štoper uopšte potreban Zvezdi?

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađujuća poruka Mitra Mrkele, da li je štoper uopšte potreban Zvezdi?

Mitar Mrkela odgovorio na pitanje svih nas.

Crvena zvezda ne traga za još jednim štoperom.

Pisali smo vam suprotno, Crvena zvezda ima samo trojicu kojima je to prirodna pozicija (Milunović, Babić, Pankov), ali i Stojkovića koji može odgovoriti na toj poziciji. Ipak, Stojković je neko ko se dovodio u vezu sa stranim klubovima, čak je i sam vrh Crvene zvezde istakao da je na prodaju.

Sada drugačija priča, Mitar Mrkela je za "Alo" istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da nema potrebe dovoditi štopera.

"Mi ne tražimo štopera. Nije nam potreban. Na toj poziciji imamo četiri fudbalera, računajući i Filipa Stojkovića, koji po potrebi može da odgovori na zadatke na toj poziciji", rekao je Mitar Mrkela za "Alo.rs".

Ovo se ne slaže sa prethodnim sastavima Crvene zvezde koja je imala i petoricu štopera u jednoj sezoni. Da li ovo znači i da Degenek neće doći?

"Mi nećemo dovoditi centralnog defanzivca osim u slučaju da se ukaže prilika za angažovanje nekog baš dobrog štopera, kao što je, recimo, upravo Degenek", rekao je Mrkela koji je, ipak, ostao tajanstven.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SADA JE POSTALO JASNO: Iz Zvezde poručili koliko je ozbiljna mogućnost povratak Degeneka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2019

Sve će se znati narednih dana...Poslednjih par dana mnogo se priča o potencijalnom povratku Miloša Degeneka u Ljutice Bogdana, pošto je posle promene trenera u Al Ahliju reprezentativac Australije postao višak u klubu. Crvena zvezda ne bi mogla da Degeneka vrati na drugačiji način osim pozajmicom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.