Ispunjena velika želja Nenada Lalatovića: Gavrić potpisao!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2016, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispunjena velika želja Nenada Lalatovića: Gavrić potpisao!

Krilni fudbaler dogovorio saradnju sa Vojvodinom

Ono što je bilo najavljeno pre desetak dana danas je dobilo zvaničnu potvrdu. Doskorašnji krilni fudbaler Crvene zvezde Nenad Gavrić u narednom periodu nosiće dres Vojvodine...

Na taj način ispunjena je velika želja trenera novosadskog superligaša Nenada Lalatovića, koji je oduvek cenio kvalitete momka iz Šapca. Upravo je na insistiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Lalatovića Gavrić zadužio crveno – beli dres leta 2014.godine.

Za Crvenu zvezdu je odigrao 22 prvenstvena meča i postigao dva gola. Prošle i na početku ove sezone nije bio u pravom planu stručnog štaba, pa je rastanak bio neminovan.

Da će u narednom periodu igrati u Vojvodini potvrđuje i slika Nenada Gavrića koju je okačio na Instagram kako pozira u opremi za trening sa grbom Vojvodine.

(Foto Instagram)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.