INSTITUTO SE ZBOG GARSIJE SPREMA NA OČAJNIČKI KORAK: Šta će to značiti za Crvenu zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 18:11

INSTITUTO SE ZBOG GARSIJE SPREMA NA OČAJNIČKI KORAK: Šta će to značiti za Crvenu zvezdu

Argentinskom klubu novac hitno potreban.

Nedavno se pjavila informacija da je Fudbalski klub Instituto iz Argentine u teškoj finansijskoj situaciji, pošto nije došbio 20 odsto novca od transfera Matea Garsije iz Las Palmasa u Crvenu zvezdu, kao i 30 odsto od prodaje Matea Klimovica Štutgartu.

Prema prvobitnim inofrmacijama, problem je nastao jer Zvezda nije uplatila novac, a argentinski portal ''MundoD'' navodi da će klub iz Kordobe kontaktirati institucije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << FIFA po završetku vanrednog stanja.

Crveno-beli su dogovorili transfer Garsije iz Las Palamasa za 2,2 miliona evra što znači da španski klub treba da uplati argentinskom klubu 400.000 evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.