Gobeljić pred superligaški spektakl: Najveća utakmica u Srbiji, svesni smo svega!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2020, 17:57

Gobeljić pred superligaški spektakl: "Najveća utakmica u Srbiji, svesni smo svega!"

Meč je na programu 18. oktobra.

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić istakao je pred 163. Večiti derbi sa Partizanom u Humskoj da su "crveno-beli" svesni visokih očekivanja koje imaju navijači nakon plasmana u grupnu fazu Lige Evrope.

"Imali smo nekoliko dana da se odmorimo i napunimo baterije. Pauza nam je bila i više nego potrebna, odigrali smo veliki broj utakmica u prethodnom periodu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Već od četvrtka počeli smo ozbiljno da se pripremamo za nastavak sezone, vredno treniramo kako bismo bili maksimalno spremni za naporan ritam utakmica koji nas očekuje", istakao je Gobeljić u intervjuu za klupski sajt.

Zvezdin desni bek smatra da je ceo tim i više nego motivisan za predstojeće duele, a naročito za duel sa "crno-belima" koji je zakazan za 18. oktobar.

"Očekuje nas takmičenje na tri fronta. Raduje činjenica da smo u prvenstvu još uvek neporaženi, nadam se da će tako i ostati. Plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope ostvarili smo zacrtani cilj, međutim ne planiramo tu da se zaustavimo. U svakoj utakmici igraćemo na pobedu, nadam se da će to biti dovoljno za dobar rezultat u Evropi. Već za nekoliko dana očekuje nas najveća utakmica u Srbiji, igramo večiti derbi, svesni smo šta se od nas očekuje i spremamo se maksimalno kako bismo ispunili očekivanja navijača".

Koliko podrška navijača nedostaje "crveno-belima" još jednom je potvrdio Marko Gobeljić.



"Iskreno se nadam da će se navijači uskoro vratiti na tribine. Njihova podrška nam je i više nego potrebna. Nažalost večiti derbi će se igrati bez publike, međutim mnogo bi nam značilo ukoliko bi naši navijači bili u prilici da budu na stadionu za utakmice Lige Evrope"
, zaključio je 28-godišnji defanzivac.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.