Fudbaleri Zvezde otputovali u Sloveniju na pripreme, čekaju se Dauda i Asamoa

Izvor: Blic, 23.Jun.2013, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Zvezde otputovali u Sloveniju na pripreme, čekaju se Dauda i Asamoa

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Sloveniju gde će u Termama Čatež boraviti do 3. jula i odraditi prvi deo priprema za narednu sezonu.

Na spisku putnika je 30 igrača: Bajković, Kirovski, Vesić, Trkulja, Vešović, Marinković, Krneta, Lazić, Jovanović, Nenadić, Ahčin, Živković, Mladenović, Stojković, Travančić, Đorđević, Luković, Milivojević, Milijaš, Savićević, Kasalica, Čikić, Grujić, Đuričković, Mirić, Ožegović, Rakić, Dauda, Mudrinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Mihajlović.

Crveno-beli će tokom 10 dana priprema odigrati i tri kontrolne utakmice. Prvi susret na programu je 26. juna protiv Krke u Novom Mestu, tri dana kasnije igraće protiv ekipe Domžala, a 2. jula u Krškom formu proveriće snage protiv Iličevca iz Ukrajine.

Na Marakani su rešili goruće pitanje trenera, pošto je potvrđeno da će slovenački stručnjak Slaviša Stojanović na klupi zameniti Portugalca Rikarda Sa Pinta.

Stojanović na početku priprema neće moći da računa na napadača Luku Milunovića, koji je zbog lakše povrede ostao u Beogradu i saigračima će se pridružiti 28. juna. Natanijel Asamoa je doputovao u prestonicu, ali će morati da sačeka još nekoliko dana pre nego što se pridruži saigračima, dok ne dobije slovenačku vizu.

Abiola Dauda će, zbog promena u avionskom saobraćaju, u Beograd doputovati u večernjim satima, a put Termi Čatež krenuće u ponedeljak. Takođe, na pripreme prvog tima otputovao je i Miodrag Radanović kao član stručnog štaba.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde otišli u Sloveniju na pripreme

Izvor: Akter, 23.Jun.2013

- Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u Sloveniju gde će odraditi prvi deo priprema za narednu sezonu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.