Emotivna poruka Nejca Pečnika iz Japana: Ajmo Zvezdo!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2015, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotivna poruka Nejca Pečnika iz Japana: Ajmo Zvezdo!

Slovenac očigledno nije zaboravio klub u kojem je doživeo najlepše trenutke u karijeri

Slovenački reprezentativac Nejc Pečnik je otišao iz Crvene zvezde, ali Crvena zvezda, definitivno, nije otišla iz njega. Jedan od najboljih igrača poslednje šampionske generacije nije zaboravio klub u kojem je proveo najlepše trenutke u karijeri.

Iako trenutno brani boje japanskog Džefa sjajni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << krilni igrač je očigledno dobro upućen u zbivanja u Ljutice Bogdana. Tako je na svom Instagram profilu postavio sliku bakljade Delija kojom zovu navijače na sutrašnji duel sa Radničkim iz Niša.

„Ajmo Zvezdo“, napisao je Nejc Pečnik.

Sudeći po komentarima Slovenac je i dalje omiljen među Delijama. Ima onih koji mu predlažu da se vrati u redove najvećeg srpskog kluba i zajedno sa Mijailovićem, Milijašem, Ninkovićem i Mrđom vrati šampionski pehar u Ljutice Bogdana.

Pusti snovi Zvezdinih navijača...

A photo posted by Nejc Pečnik (@nejc11_x) on

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

UVEK UZ ZVEZDU: On i sa drugog kraja planete šalje poruke voljenom klubu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2015

Slovenački reprezentativac koji trenutno igra u Japanu, nikako ne zaboravlja klub u kojem je, barem do sada, dostigao vrhunac svoje fudbalske karijere.. .  Pre dve sezone Nejs Pečnik je sa Zvezdom osvojio šampionsku titulu posle šest godina Partizanove dominacije, a zatim se otisnuo čak u Japan,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.