Delije povredile dvojicu policajca i pravile nerede po Sunčevom bregu: Uhapšeno 45

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije povredile dvojicu policajca i pravile nerede po Sunčevom bregu: Uhapšeno 45

Nagrabusilo i petoro civila

Bugarska policija uhapsila je 45 navijača Crvene zvezde u vezi sa neredima uoči večerašnjeg sudara srpskog šampiona sa Ludogorecom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Neredi su izbili rano jutros u letovalištu Sunčani breg na Crnom moru. Prema saopštenju organa reda i mira, dvojica policajca su zadobila povrede glave, kao i još petoro građana koji su pokušali da im pomognu da smire situaciju.

Predistražni postupak već je pokrenut.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS: “Delije” se sukobile s policijom, 45 uhapšenih

Izvor: HotSport.rs, 26.Jul.2016

U bugarskom letovalištu “Sunčani Breg” policija je zbog napada na turiste i policiju i lomljenja automobila uhapsila 45 navijača Crvene zvezde.. . Lokalni mediji javljaju da je javna tužiteljka odmah pokrenula proces protiv izgrednika.. Oko pet sati ujutro u diskoteci “Viking” izbila je tuča...

Nastavak na HotSport.rs...

Privedeno 45 navijača zbog nereda i napada na policiju

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2016

Bugarska policija uhapsila je 45 navijača Crvene zvezde jer su pravili nerede u letovalištu Sunčev breg uoči večerašnje utakmice između Ludogoreca i crveno-belih u Razgradu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona...Tamošnje tužilaštvo već je pokrenulo istragu pošto se navijači terete...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.