Izvor: HotSport.rs, 31.Maj.2016, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽIKIĆ: Izgleda da mojim igračima nešto nije bilo jasno

Još nije poznato ko će biti protivnik Crvene zvezde u finalu plej ofa domaćeg prvenstva, jer je u polufinalnoj seriji između Partizana i FMP-a, rezultat 1:1.

FMP ODGOVORA ‘NA LINČ’: Partizanovi primitivci prešli su svaku meru, zato prekidamo cirkus!
Uvod u sam meč odigran u Železniku bio je žestok. Pljuštale su “prozivke” dva tabora, a na terenu se bolje snašao domaći tim i slavio sa 79:74.
KLS: Šok za crno-bele, trijumf FMP! (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
To kao da je iznenadilo sve poznavaoce košarke, naročito navijače Partizana, ali ne i trenera Džikića.
 – Mene lično ništa nije iznenadilo. Neke moje igrače jeste. Ono što sam rekao pre dva dana, da ćemo pokušati da im objasnimo da niko ovde neće da se preda. Izgleda da im to nije bilo jasno. Igraćemo treću, na trećoj utakmici znamo šta će da bude, i tako dalje i tako dalje, rekao je Džikić posle meča.
PARTIZAN EKSPRESNO ODGOVORIO: Mi znamo ko smo, a znate li vi gospodo iz Stjepana Supanca 15a?!
 – Oni su izašli sa velikom energijom i mi smo morali  da probamo da izjednačimo energiju. Nismo uspeli. Celu utakmicu smo bili u zaostatku. Previše energije smo potrošili da taj zaostatak sustignemo i to je jedan od razloga što smo izgubili. Uz pad koncentracije na kraju, rekao je Andrija Milutinović.
Posle meča trener Slobodan Klipa bio je veoma ponosan na svoje igrače.
 – Dobar prijatelj mi je rekao da nije trebalo pre utakmice da govorim da možemo da pobedimo Partizan. Glupo je da čovek trenira momke kao što su ovi, a da ne pomislite da možete da pobedite. Znamo da je šansa da pobedimo u Pioniru minimalna, ali idemo da pobedimo. Momci imaju želju i ambiciju da igraju u jakom ritmu. Prvu utakmicu smo lagano izgubili, ovu smo tesno pobedili. Igrači su položili magistarski rad, rekao je trener FMP-A.
Odlučujući meč u seriji igra se 1. juna, domaćin je Partizan.
The post DŽIKIĆ: Izgleda da mojim igračima nešto nije bilo jasno appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

APEL GROBARIMA: Budimo pametni

Izvor: HotSport.rs, 31.Maj.2016

U sredu, 01. juna košarkaši Partizana igraju odlučujući meč za plasman u finale plej-ofa domaće Superlige. Nakon dve odigrane utakmice protiv KK FMP iz Železnika, rezultat u seriji je 1:1.. . U prvom meču, Partizan NIS je u dvorani “Aleksandar Nikolić” slavio rezultatom 82:63, dok je sinoć...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.