DRAMA U PIONIRU: Marko Gudruić trojkom u poslednjoj sekundi utišao Pionir i doneo pobedu Zvezdi

Izvor: HotSport.rs, 05.Jun.2016, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U PIONIRU: Marko Gudruić trojkom u poslednjoj sekundi utišao Pionir i doneo pobedu Zvezdi

Neverovatan drugi meč finalne serije KLS lige u kome je Crvena zvezda u poslednjoj sekundi trojkom Gudurića savladala Partizan 87:86.

Kakva ludnica u Pioniru. Vodio je Partizan ceo meč, vodio je 20 poena razlike, a onda čudo u poslednjoj četvrtini i trojka Gudurića sekund pre kraja utakmice za pobedu Crvene zvezde 87:86 i vođstvo 2:0 u seriji.
Partizan je dominirao 20 minuta. Ličilo je da će četa Aleksandra Džikića vratiti crveno-belima sa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kamatom, bilo je 50:30, ali košarka je sigurno najuzbudljiviji kolektivni sport. Lomili su Vilson, Veličković i Murić odbranu Crvene zvezde i na veliki odmor otišli sa neverovatnih 54:37.
A, onda neverovatan “kam-bek” igrača Dejana Radonjića. Crvena zvezda je u trećoj četvrtini prišla na “minus sedam” posle sjajne role Kinsija, ali je Partizan treći period završio u svoju korist 72:62. A onda, čudo. Crvena zvezda je stegla u odbrani, Partizan je postigao svega tri poena za više od četiri minuta i crveno-beli su se vratili u egal. Trojkama Lazića i Gudurića, Zvezda je anulirala prednost Partizana, anedugo zatim i prvi put povela 78:77. Marinković je trojkom vratio crno-bele u vođstvo 80:78, a Cirbes je sa bacanja doneo novo izjednačenje. Partizan je na korak do pobede bio 45 sekundi do kraja kada je Veličković pogodio novu trojku za 83:80. Zvezda je ponovo bila precizna sa bacanja 82:83. Džons je sa druge strane bio precizan 85:82, ali je uzvratio ponovo Cirbes 85:84. Vilson je deset sekundi pre kraja pogodio samo jedno bacanje 86:84, te je Zvezdi ostao poslednji napad. Šut je sekund pre kraja uzeo Gudurić i bomba od tablu za pobedu Crvene zvezde 87:86

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA 86:87 (54:37)
Hala: Aleksandar Nikolić – Pionir. Sudije: Belošević, Jovčić i Glišić.
PARTIZAN: Magdevski, Aranitović 9, Džonns 10, Murić 9, Marinković 6, Veličković 17, Vitkovac 4, Đumić, Milutinović, Vilijams 13, Vrabac, Vilson 18.
CRVENA ZVEZDA: Kinsi 13, Rebić, Dangubić 3, Mitrović 8, Lazić 8, Micić 10, Simonović, Gudurić 11, Jović 13, Miler 6, Cirbes 13, Štimac 2.


The post DRAMA U PIONIRU: Marko Gudruić trojkom u poslednjoj sekundi utišao Pionir i doneo pobedu Zvezdi appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOOOMBAAA: Hladnokrvni Gudurić je trojkom sa devet metara presudio Partizanu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Jun.2016

Ne pamti se od trojke Predraga Drobnjaka u finalima KLS lige da je jedan večiti derbi rešen na ovakav način.. . Crvena zvezda je gubila sa 20 poena razlike. Uspela je da se vrati u meč, povede, ali opet bude u minusu trojkom Veličkovića. Ipak, Crvena zvezda je ove sezone dobila svog heroja, a Delije...

Nastavak na HotSport.rs...

FOTO: Grobari su topovskim udarom krenuli na Delije, Delije na Grobare, a na kraju je Gudurić završio među Delijama

Izvor: HotSport.rs, 05.Jun.2016

Crvena zvezda je u epskom meču savladala Partizan 87:86 neverovatnom trojkom Gudurića u posednjoj sekundi.. . Meč u kome je Partizan imao sve, a na kraju ostao bez ičega. Imali su crno-beli sjajnu podršku sa tribina, 20 poena razlike, a onda su na neverovatan način izgubili. Gudurić je trojkom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.