Crveno-beli u prvom kolu dočekuje Napoli

Izvor: RTS, 30.Avg.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli u prvom kolu dočekuje Napoli

Crvena zvezda igra u Grupi C Lige šampiona protiv PSŽ-a, Napolija i Liverpula. U prvom kolu crveno-beli na svom stadionu dočekuju Napoli u utorak 18. septembra od 21.00 čas.
Posle duela sa Italijanima Crvenu zvezdu očekuje gostovanje u Parizu protiv PSŽ-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << taj meč je na programu u sredu 3. oktobra od 18.55.

U trećem kolu crveno-beli gostuju na Enfildu proitiv Liverpula, u sredu 24. oktobra od 21.00. Dve nedelje kasnije, u utorak 6. novembra od 18.55 je duel ove dve ekipe na stadionu „Rajko Mitić".
Peto kolo donosi gostovanje Crvene zvezde kod Napolija. Taj meč je na programu u sredu 28. novembra od 21.00. U poslednjem kolu šampion Srbije dočekuje PSŽ, meč se igra 11. decembra od 21.00.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda takmičenje u Ligi šampiona počinje protiv Napolija u Beogradu

Izvor: Beta, 31.Avg.2018, 01:33

Fudbaleri Crvene zvezde prvu utakmicu u Ligi šampiona igraće 18. septembra na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu protiv Napolija, objavljeno je večeras na sajtu Evropske fudbalske unije (Uefa).Utakmica će se igrati na popularnoj Marakani od 21.00.Crveno-beli će potom 3. oktobra u drugom kolu gostovati...

Nastavak na Beta...

Poznat raspored: Napoli otvara u Beogradu, PSŽ za kraj

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2018

Objavljen je raspored mečeva u predstojećem izdanju Lige šampiona, a Crvena zvezda će svoje takmičenje u atraktivnoj Grupi C otvoriti na stadionu „Rajko Mitić“ u utorak 18. septembra protiv italijanskog Napolija...Crveno-beli će imati priliku da odmere snage sa timom iz Napulja u prvom kolu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.