ŠALA IZ MARSELJA: Pozajmićemo Zvezdi Radonjića da igra protiv PSŽ-a (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 06:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠALA IZ MARSELJA: Pozajmićemo Zvezdi Radonjića da igra protiv PSŽ-a (FOTO)

Crveno-beli u "grupi smrti" Lige šampiona.

Fudbalski klub Olimpik iz Marseja na zanimljiv način je poželeo sreću Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona.   Crveno-beli" plasirali su se u grupnu fazu Lige šampiona prvi put posle dve i po decenije i u grupi će igrati sa Pari Sen Žermenom, Liverpulom i Napolijem.

TERZIĆ POSLE ŽREBA: Za ovo smo živeli

TUHEL PAMTI BARI: Strateg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PSŽ-a se prisetio najvećeg Zvezdinog uspeha!

⚪🔵👕 Nemanja Radonjić portera le numéro 7 ! #TeamOM #MercatOM #NemanjaestOlympien pic.twitter.com/bv1crEtYMP

— KLM7 ⭐ (@clebio220587) August 30, 2018

Neposredno posle pobede nad Salcburgom u plej-ofu, Nemanja Radonjić je prešao u Marsej, a klub je taj transfer iskoristio da pošalje poruku Zvezdi, ali i da uputi otrovnu strelicu velikom rivalu PSŽ-u.

OSIM LIGE ŠAMPIONA I LIGE EVROPE: UEFA uvodi REVOLUCIONARNO takmičenje! Zna se i broj UČESNIKA (FOTO)

- Hej, Zvezdo, potreban vam je Radonjić 3. oktobra? Sve što treba da uradite jeste da pitate. Uvek smo raspoloženi da pomognemo - objavio je Olimpik na svom Tviter profilu.

👋 Hey @crvenazvezdafk, need Radonjic on October 3rd? All you have to do is ask.

We’re always happy to help 😉#ChampionsLeague pic.twitter.com/puvt3lj42o

— Olympique Marseille (@OM_English) August 30, 2018

Rivalstvo između klubova iz Marselja i Pariza je toliko veliko, da su se u Olimpiku našalili, da bi bili spremni da Zvezdi "pozajme" 3. oktorbra Radonjića da zaigra za crveno-bele protiv PSŽ-a na "Parku Prinčeva".

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.