Crveno-beli u prvom kolu dočekuju Napoli

Crvena zvezda igra u Grupi C Lige šampiona protiv PSŽ-a, Napolija i Liverpula. U prvom kolu crveno-beli na svom stadionu dočekuju Napoli u utorak 18. septembra od 21.00 čas.

Posle duela sa Italijanima Crvenu zvezdu očekuje gostovanje u Parizu protiv PSŽ-a, taj meč je na programu u sredu 3. oktobra od 18.55.

U trećem kolu crveno-beli gostuju na Enfildu proitiv Liverpula, u sredu 24. oktobra od 21.00. Dve nedelje kasnije, u utorak 6. novembra od 18.55 je duel ove dve ekipe na stadionu „Rajko Mitić".

Peto kolo donosi gostovanje Crvene zvezde kod Napolija. Taj meč je na programu u sredu 28. novembra od 21.00. U poslednjem kolu šampion Srbije dočekuje PSŽ, meč se igra 11. decembra od 21.00.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво