Bajković skrivio kobni penal, sekunde delile Zvezdu od Lige Evrope!

Izvor: Blic, 30.Avg.2012, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajković skrivio kobni penal, sekunde delile Zvezdu od Lige Evrope!

Fudbaleri Crvene zvezde bili su na pragu plasmana u Ligu Evrope, imali su 2:2 protiv Bordoa u gostima i sudijska nadoknada ih je delila od grupne faze, ali je golman Bajković napravio penal i omogućio Gufranu da donese pobedu francuskoj ekipi od 3:2 i odlazak u Ligu Evrope.

Kakvo veče za Crvenu zvezdu u Bordou. Izašli su izabranici Aleksandra Jankovića hrabro na teren stadionu Šaban "Dalma", nisu se uplašili, već su se suprotstavili favorizovanom rivalu. I za takvu partiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << umalo su bili nagrađeni plasmanom u Ligu Evrope.

Uskoro opširnije...

Bordo - Crvena zvezda 3:2

Stadion: Šaban Dalma. Gledalaca: 25.000. Sudija: Mark Klatenburg.

Strelci: Mladenović 45+2 za Crvenz zvezdu, a Gufran u 53. za Bordo.

Žuti kartoni: Gufran, Moris-Belaj - Jovanović, Kasalica, Maksimović. Crveni karton: Moris-Belaj.

Bordo: Karaso, Mariano, Dos Santos, Planus, Tremulino, Sane, Sertić, Obranijak, Žusi, Moris-Belaj, Gufren.

Crvena zvezda: Bajković, Mikić, Jovanović, Maksimović, Mladenović, Mijailović, Dimitrijević, Lazović, Vešović, Milunović, Kasalica.

Povezane vesti: Iz minuta u minut: Bordo - Crvena zvezda 3:2 Pančev: Zvezdo, izdrži do penala, a onda neka bude kao u Bariju Fudbaleri Crvene zvezde stigli u Bordo, očekuje se i hiljadu "delija" Janković: Bordo je favorit, ali ne plašimo se Biševac za "Blic": Zvezdo, čuvaj se brzog gola Bordoa

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.