Poluvreme: Zvezda nagrađena za hrabru igru u Bordou, vodi golom Mladenovića 1:0!

Izvor: Blic, 30.Avg.2012, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: Zvezda nagrađena za hrabru igru u Bordou, vodi golom Mladenovića 1:0!

Fudbaleri Crvene zvezde igraju najvažniji meč u sezoni, revanš susret plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Borodoa u gostima. U prvom meču na Marakani bilo je 0:0, a zbivanja sa utakmice u Francuskoj možete pratiti u blogu uživo na Blicsport.rs.

Poluvreme - Borod - Zvezda 0:1

Nagrađena je Crvena zvezda za hrabro izdanje u prvih 45 minuta na gostovanju Bordou i golom Filipa Mladenovića vodi sa 1:0 na poluvremenu.

Ako ostane ovaj rezultat, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa čak i ako "žirondinci" izjednače, crveno-beli će ići u Ligu Evrope.

45' - GOOOOOOOL!!!! Zvezda vodi 1:0!

U kakvom trenutku je Zvezda povela na gostovanju Bordou, pred sam odlazak na odmor!

Filip Mladenović je krenuo ka golu domaćina, lopta mu je na trenutak pobegla i odbila se od Enrikea, ali je levi bek ostao pribran i sa 20-tak metara šutirao iz prve slabijom, desnom nogom i poslao loptu u visokom luku u gornji desni ugao Karasoa.

44' - Navijači Zvezde izazvali kratak prekid

Dok se Obranjak spremao da izvede korner sa desne strane, navijači Zvezde su sa tribine na toj strani ubacili nešto na teren, zbog čega je susret bio na kratko prekinut.

Posle udarca iz ugla, nije bilo opasnosti po gol Bajkovića.

40' - Vrlo dobar centaršut Mikića, kasni Milunović

Jako dobro je centrirao kapiten Mikić sa desne strane, lopta je preletela Planusa, a malo je nedostajalo da Milunović dođe do lopte u visini peterca.

31' - Žuti za Gufrana

Prvi žuti karton na meču dobio je napadač Bordoa Gufran zbog prekršaja sa leđa nad Kasalicom na sredini terena.

28 - Kakve prilike na obe strane, prvo Kasalica, pa Moris-Belaj

Kakve dve šanse na "Šaban Delmi" u samo 60 sekudni - prvo je Zvezda propustila da dođe u vođstvo, a onda i domaći fudbaleri.

Gosti su dobro kombinovali na desnoj strani, Vešović je uposlio Mikića, on po zemlji centrirao, a Kasalica sa 10 metara loše zahvatio loptu spoljnim delom stopala.

Nisu stigli crveno-beli da se priberu, već je na drugoj strani sevnula kontra, Moris-Belaj je pretrčao Jovanovića, koji je uspeo da ga bar malo omete, a on je uzdrmao prečku Bajkovićevog gola iskosa sa desne strane.

22' - Sjajan udarac Lazovića, Karaso ipak sačuvao mrežu

Definitivno najbolji pojedinac na terenu je Darko Lazović, koji pravi najviše problema defanzivcima Bordoa.

Zvezdina "osmica" je u opet napravila pometnju na levoj strani, prvo je zaobišao Marijana, ušao u kazneni prostor i nadmudrio Enrikea, prebacio loptu na levu nogu i snažno šutirao, ali je Karaso iz drugog pokušaja sačuvao mrežu.

20' - Gufran propustio najbolju priliku

Najbolju priliku da dođe u vođstvo Bordo je imao u 20. minutu kada je Maksimović loše procenio let lopte, glavom ju je samo okrznuo, pa se Gufran iznenada našao u sjajnoj šansi, ali je šutirao levoj nogom pored leve stative.

16' - Žusi pogođa živi zid

Nije sudija Klatenburg pokazao Filipu Mladenoviću žuti karton zbog prekršaja nad Marijanom iskosa na desnoj strani, pa je dobro prošao levi bek Zvezde u toj situaciji.

Iz slobodnog udarca Žusi je pogodio živi zid, pa opasnosti nije bilo.

11' - Gufran glavom, Bajković siguran

Posle centaršuta sa leve strane, Gufran je ostao sam i dobro skočio, ali je tukao glavom direktno u Bajkovića sa nekih šest-sedam metara.

9' - Odličan prodor Lazovića i loše dodavanje

Sjajno je po levoj strani prošao Lazović u devetom minutu, "promešao" čuvare i kada je ušao u kazneni prostor, loše je dodao u sredinu, a mogao je i da šutira.

Definitivno je Darko najbolje igrač Zvezde u prvih 10 minuta.

6' - Prvi udarac ka golu - Sertik

Imaju igrači Bordoa inicijativu na početku meča, a prvi udarac ka golu Bajkovića uputio je Sertik sa nekih 30 metara po sredini, ali pravo u čuvara mreže crveno-beli.

2' - Bordo krenuo silno, tražio penal na startu

Žestoko je počelo na Šaban Delma stadionu, silno su krenuli domaćini i Moris-Belaj je uleteo u kazneni prostor Zvezde, pao i tražio penal, ali je sudija Klatenberg ostao nem.

Usledila je kontra crveno-belih u kojoj je Dimitrijević sporo reagovao i izgubio loptu.

1' - Počeo meč

Sudija Mark Klatenburg označio je početak meča, a prvi sa centra krenuli su fudbaleri Bordoa.

20:24 - Zvezda dovela Milijaša

Uoči početka meča sa Bordoom, Zvezda je dobila pojačanje u vidu Nenada Milijaša, koji će na raspolaganju treneru Saši Jankoviću biti već u nedelju.

Povezane vesti: Pančev: Zvezdo, izdrži do penala, a onda neka bude kao u Bariju Fudbaleri Crvene zvezde stigli u Bordo, očekuje se i hiljadu "delija" Janković: Bordo je favorit, ali ne plašimo se Biševac za "Blic": Zvezdo, čuvaj se brzog gola Bordoa Milunović: Nećemo nikome da dozvolimo da se na Marakani nadigrava sa nama
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Gooooool! Zvezda vodi u Bordou golom Mladenovića 1:0!

Izvor: Blic, 30.Avg.2012

Fudbaleri Crvene zvezde igraju najvažniji meč u sezoni, revanš susret plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Borodoa u gostima. U prvom meču na Marakani bilo je 0:0, a zbivanja sa utakmice u Francuskoj možete pratiti u blogu uživo na Blicsport.rs...45' - GOOOOOOOL!!!! Zvezda vodi 1:0!..U kakvom...

Nastavak na Blic...

Uživo: Zvezda nagrađena za hrabru igru u Bordou, vodi golom Mladenovića 1:0!

Izvor: Blic, 30.Avg.2012

Fudbaleri Crvene zvezde igraju najvažniji meč u sezoni, revanš susret plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Borodoa u gostima. U prvom meču na Marakani bilo je 0:0, a zbivanja sa utakmice u Francuskoj možete pratiti u blogu uživo na Blicsport.rs...46' - Počelo drugo poluvreme..Sudija Mark Klatenberg...

Nastavak na Blic...

Bajković skrivio kobni penal, sekunde delile Zvezdu od Lige Evrope!

Izvor: Blic, 30.Avg.2012

Fudbaleri Crvene zvezde bili su na pragu plasmana u Ligu Evrope, imali su 2:2 protiv Bordoa u gostima i sudijska nadoknada ih je delila od grupne faze, ali je golman Bajković napravio penal i omogućio Gufranu da donese pobedu francuskoj ekipi od 3:2 i odlazak u Ligu Evrope...Kakvo veče za Crvenu zvezdu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.