Alimpijević: Navijači, hvala i izvinite

Izvor: B92, 15.Nov.2017, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević: Navijači, hvala i izvinite

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević izvinio se navijačima što su morali da gledaju, kako je naveo, ovako lošu Zvezdu u porazu od moskovskog CSKA.

"Ubili su naše samopouzdanje ogromnom agresivnošču u prvom poluvremenu. Igrali smo onoliko koliko smo mogli, koliko su nam dopustili. Imali smo više problema u napadu nego u odbrani", rekao je Alimpijević.

Zvezda je u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Beogradskoj areni izgubila 85:59 od 'Armejaca' u sedmom kolu Evrolige.

"Imali smo preterani respekt prema CSKA, koji oni apsolutno zaslužuju, jer su jedan od glavnih favorita za 'fajnal-for'. Mislim da je i to uticalo na naše samopouzdanje. Promašili smo 20 trojki, 10 slobodnih bacanja i 23 šuta za dva. Imali smo 18 ofanzivnih skokova, ali ni posle njih nismo mogli da realizujemo napade. Kada promašite sve to stižete do zaključka da nije protivnik za sve kriv", kazao je Alimpijević.

On je dodao da ekipa mora da izađe iz "loše serije" onako kako je to uradila već nekoliko puta ove sezone.

Alimpijević je zahvalio navijačima što su "prepoznali težak momenat i što su pružili podršku".

"Šut nam nije radio danas. Zahvalan sam im na podršci i imam potrebu da se izvinim što su morali da gledaju ovako lošu Zvezdu", rekao je Alimpijević.

Crveno-beli već u petak gostuju Olimpijakosu u Pireju u osmoj rundi elitnog takmičenja.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.