Pajtić: Ključna odluka se donosi 20. maja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2012, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Ključna odluka se donosi 20. maja

NOVI SAD -

Vrlo je bitno da Boris Tadić pobedi na predsedničkim izborima i zato ne smemo zaboraviti da se ključna odluka donosi 20. maja, izjavio je večeras potpredsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić.

"Želimo da nastavimo u istom pravcu, ali je za to neophodno ne prespavati 6. maj i možda još važnije je biti budan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 20. maja i izabrati bolji život", rekao je Pajtić na tribini karavana Demokratske omladine.

Pajtić je istakao da je Boris Tadić poštovan svugde u svetu i da je to poštovanje trebalo zaslužiti.

On je kazao da bi "dolazak Tomislava Nikolića na mesto predsednika usporio put Srbije u Evropu".

"Ovi izbori zaista jesu pitanje lepog ukusa. Malo je sramota kada vidimo ko nam je opozicija. Ova zemlja zaista zaslužuje mnogo bolju opoziciju i zbog toga smo mi osuđeni na pobedu na izborima i sigurno ćemo pobediti", poručio je Pajtić članovima Demokratske omladine.

Pajtić je rekao da od članova Demokratske omladine očekuje da budu nosioci napretka Srbije.

Osim Pajtića članovima Demokratske omladine obratili su se predsednik Demokratske omladine Novi Sad i kandidat za odbornika u gradskoj skupštini, Daniel Borbaš, kandidat DS za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, Jelena Balašević, predsednik Demokratske omladine i kandidat za narodnog poslanika Balša Božović i kandidat za poslanika u republičkom parlamentu Ljuban Panić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.