Uživo: Ana se ribrejkom vratila u drugi set i na pravi put, Ivanović - Azarenka 6:4, 1:1

Izvor: Blic, 03.Sep.2013, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ana se ribrejkom vratila u drugi set i na pravi put, Ivanović - Azarenka 6:4, 1:1

Srpska teniserka Ana Ivanović igra meč osmine finala US opena protiv drugog nosioca na turniru Beloruskinje Viktorije Azarenke.

Ivanovićeva je dobro krenula i u prvom gemu napravila četiri vinera, te osvojila prvi gem. Uz pomoć grešaka Azarenke i izdržljivosti pri većim razmenama u poenu, Ana je uspela odmah da napravi brejk - 2:0.

Srpska igračica je nastavila sa dobrom igrom i uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da potvrdi zarađeni brejk, pa je nastavila ponovo sa pritiskom na servis protivnice koja je ipak uzela prvi gem susretu.

Iako je Beloruskinja povela sa 30:0 na Anin servis, Ivanovićeva je bila bolja u razmenama, dok je već u petom gemu imala devet vinera i sačuvala oduzeti servis.

Imala je ponovo brejk loptu Srpkinja, ali je Azarenka dobro odservirala, a zatim dobila i naredna dva poena koja su joj obezbedila gem - 4:2. Nije je to omelo da poveže ponovo dva sjajna forhenda i dva servisa kako bi došla na samo gem od pobede u prvom setu.

Kada je Ani najviše trebalo da zadrži nivo igre, on je opao, pa je Viktorija uspela da se vrati u igru sa dva vezana gema i produži prvu deonicu. Odmah je Ivanovićeva dokazala da protiv nje nema opuštanja i kada forhend malo oslabi, te je dodala gas, stvorila dve šanse za brejk, a onda iskoristila drugu i osvojila prvi set sa 6:4.

Morala je Azarenka da izmisli neki drugi plan kako bi sprečila Ivanovićevu da lako osvoja svoje servis gemove, pa je posle kraće pauze na startu drugog seta uspela da iskoristi drugu brejk loptu i povede. Taman kada je pomislila da je na pravom putu, Belourskinja je, pritisnuta agresivnom Aninom igrom napravila dve duple servis greške i bukvalno predala srpskoj teniserki brejk nazad.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Ana se ribrejkom vratila u drugi set i na pravi put, Ivanović – Azarenka 6:4, 1:1

Izvor: Dzungla.org, 03.Sep.2013

Srpska teniserka Ana Ivanović igra meč osmine finala US opena protiv drugog nosioca na turniru Beloruskinje Viktorije Azarenke.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Uživo: Ana lošim servisom dozvolila izjednačenje, Ivanović - Azarenka 6:4, 3:6

Izvor: Blic, 03.Sep.2013

Ana Ivanović igra meč osmine finala US opena protiv drugog nosioca na turniru Beloruskinje Viktorije Azarenke...Ivanovićeva je dobro krenula i u prvom gemu napravila četiri vinera, te osvojila prvi gem. Uz pomoć grešaka Azarenke i izdržljivosti pri većim razmenama u poenu, Ana je uspela odmah...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.