Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Maj.2013, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ani pripala čast da u nedjelju otvori RG na "Filipu Šatrijeu"

Od šestoro srpskih tenisera koji će se u muškoj i ženskoj konkurenciji naredne dvije nedjelje takmičiti na drugom Gren slemu, Rolan Garosu u Parizu, na terene će izaći samo Viktor Troicki i Ana Ivanović. Ani je pripala čast da kao bivša šampionka Rolan Garosa otvori program na glavnom terenu "Filip Šatrije" duelom sa Hrvaticom Petrom Martić od 11 časova. Nakon Ane će na ovaj teren najveći favorit u ženskoj konkurenciji Serena Vilijams koja će igrati protiv Ane Tatišvili iz Gruzije, da bi ih slijedio Rodžer Federer duelom sa Špancem Pablom Karenom Bustom. Program na "Filipu Šatrijeu" zatvoriće domaći Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/tenis/ani-pripala-cast-da-u-nedjelju-otvori-rg-na-filipu-satrijeu.html)
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Pariz,   Federer

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG: Ana i Viktor prvi od Srba

Izvor: Mondo, 25.Maj.2013

Organizatori Rolan Garosa saopštili su da će prvog dan turnira od tenisera iz Srbije na teren izaći Ana Ivanović i Viktor Troicki...Sve je spremno za drugi Grend slem sezone...Otvoreno prvenstvo Francuske počinje u nedelju, a od predstavnika Srbije prvi će se takmičiti Ana Ivanović i Viktor Troicki...Ivanovićeva...

Nastavak na Mondo...

RG: Serena i Rodžer siloviti na startu

Izvor: Sportal.rs, 26.Maj.2013, 17:38

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams i drugi nosilac u muškom singlu Rodžer Federer lako su preskočili prve prepreke na Rolan Garosu. Amerikanka je izgubila smao gem u meču sa Anom Tatišvili iz Gruzije, 6:0, 6:1, dok je Švajcarac nadigrao Španca Pabla Karena-Bustu sa 6:2, 6:2, 6:3.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.