PRIČA O MATEJU OBAVIJENA TAJNAMA! Nenad Periš poslao VAŽNU poruku - njegova nesrećna sudbina ujedinila region

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 19:44

PRIČA O MATEJU OBAVIJENA TAJNAMA! Nenad Periš poslao VAŽNU poruku - njegova nesrećna sudbina ujedinila region

Danas su završene DNK analize i identifikacija tela. Utvrđeno je da je osoba koja je juče izvučena iz Dunava kod Ade Huje- Matej Periš.

Matejevo telo je ubrzo nakon 13 sati iz Instituta za sudsku medicinu vozilom Javnog komunalnog poduzeća Pogrebne usluge iz Beograda prevezeno u njihovu obližnju mrtvačnicu, gde se tela preminulih osoba čuvaju do trenutka kad ih preuzimaju porodice.

Za to vreme je Matejev otac Nenad Periš, prema nezvaničnim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz pomoć Hrvatske ambasade u Beogradu i predstavnika hrvatskog MUP-a, predvođenih Antonijem Gerovcem, pomoćnikom glavnog direktora policije RH, rešavao birokratski deo posla koji prethodi preuzimanju tela i prevozu u Split, gde će se obaviti sahrana prerano preminulog mladića.

Njegova je nesrećna sudbina poslednjih meseci zaokupljala veliku pažnju javnosti u Hrvatskoj, Srbiji i drugim susednim zemljama, a čak i sada, nakon što je definitivno potvrđeno da se Matej utopio u reci, ova je priča obavijena nekim tajnama, pre svega onima koje kriju razloge zbog kojih je Matej nestao iz kluba Gotik, gde se zabavljao sa svojim prijateljima iz Splita, i onda trčao beogradskim ulicama da bi konačno kod restorana Savanova verovatno ušao u reku i potom zauvek nestao.

Podsetimo, Matej je, prema rekonstrukciji njegovog kretanja koju je 12. januara objavio MUP Srbije, iz Beton hale, gde se nalazi klub Gotik u kom se nalazio s prijateljima, izašao u 1.43 sata, nakon čega je zabeleženo kako trči po Karađorđevoj ulici u smeru Brankovog mosta. Usledio je pokušaj zaustavljanja taksija, a nakon toga nadzorne kamere su ga snimile kod restorana Savanova u 1.50 sati.

Minut nakon toga kretao se oko restorana Savanova, a usledio je snimak objekta koji pluta u Savi nastao u 2.03 sata, što se poklapa sa signalom Matejevog mobilnog telefona. Matejeva prijateljica Josipa Bartulović je 4. januara, četiri dana nakon što je vest o Matejevom nestanku postala udarna u regionu, izjavila novinarima: "Rekao je da ide u toalet, nakon čega mu se gubi svaki trag. Samo želim da ga nađemo što pre i da se vrati kući."

Matej se, nažalost, kući ne vraća živ. Matejev otac Nenad Periš nije danas odgovarao na pozive novinara. Samo je kratko SMS-om poručio da će se oglasiti kada sve bude gotovo.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.