Fudbaleri Srbije večeras protiv Danske u kvalifikacijama

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2015, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Srbije večeras protiv Danske u kvalifikacijama

Fudbalska reprezentacija Srbije igra večeras u Kopenhagenu protiv Danske, utakmicu petog kola Grupe I u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Utakmica na Parken stadionu u Kopenhagenu počinje večeras od 20.45.

Ekipi Radovana Ćurčića potrebna je pobeda kako bi ostala u igri za plasman na Evropsko prvenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 2016. godine u Francuskoj.

Posle četiri kola Srbija je pretposlednja sa jednim bodom, pošto su joj oduzeta tri boda zbog nereda tokom utakmice sa Albanijom, a jedan bod ima i poslednja Jermenija.

Portugal je prvi na tabeli Grupe I sa devet bodova, a Danska i Albanija na drugom i trećem mestu imaju po sedam.

Prve dve ekipe iz svake grupe plasiraće se na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, kao i najbolja trećeplasirana ekipa iz svih devet grupa. Preostalih osam trećeplasiranih timova igraće u baražu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Izvor: Studio B, 13.Jun.2015

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje večeras selekciji Danske u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine...Utakmica je od presudne važnosti za najbolje srpske fudbalere, koji moraju da pobede da bi zadržali šanse da se plasiraju na završni turnir...Utakmica počinje...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.