Nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Izvor: Studio B, 13.Jun.2015, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje večeras selekciji Danske u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Utakmica je od presudne važnosti za najbolje srpske fudbalere, koji moraju da pobede da bi zadržali šanse da se plasiraju na završni turnir.

Utakmica počinje u 20:45 na stadionu "Parken" u Kopenhagenu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlovi", probudite se!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jun.2015

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje selekciji Danske u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine...Ako ne sada, kada?..Susret na severu kontinenta je od krucijalne važnosti za "orlove", koji, ukoliko žele da zadrže šansu za plasman na završni turnir, MORAJU DA POBEDE!..Posle...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.