Škoda Snowman SUV sa sedam sedišta stiže krajem ove godine

Izvor: Moto.rs, 04.Maj.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škoda Snowman SUV sa sedam sedišta stiže krajem ove godine

Novi izveštaj ukazuje da će Škoda predstaviti svoj SUV sa sedam sedišta krajem ove godine, najverovatnije na posebnom događaju koji će biti organizovan u Češkoj. Veruje se da će model da se zove Snowman ili Polar, pri čemu Škodin model visokog klirensa koristiti adaptaciju MQB B platforme novog Superb modela, a dizajn će imati nekoliko sličnosti sa predstojećim Superb Combi modelom.

Vozilo će navodno biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << dugo 4.6 metara, a kao standard imaće pet sedišta, ali uz dodatnu cenu kupci će moći da odaberu dodatna dva zadnja sedišta koja će verovatno biti prilagođena samo za decu. Prednji pogon će biti standard za jeftinije verzije dok će skuplje sa snažnijim motorima koristiti konfiguracije na sva četiri točka. Očekuje se da SUV da obezbedi vodeći prostor u klasi kao i većina drugih Škoda modela, zajedno sa rezervnim točkom pune veličine, velikog prtljažnog kapaciteta i punih off-road mogućnosti. Javni debi ovog modela se očekuje u martu 2016. na Salonu automobila u Ženevi, a prodaja će verovatno početi ubrzo posle toga.

foto © Škoda

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.