A.Kahn Design Chelsea Truck Company Land Rover Defender SVX

Izvor: Moto.rs, 24.Okt.2014, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A.Kahn Design Chelsea Truck Company Land Rover Defender SVX

Kompanija Kahn Design je predstavila još jedan model koji je deo njene saradnje sa Chelsea Truck Company. Ovoga puta reč je o modelu Land Rover Defender SVX Edition. Vozilo je dobilo paket za unapređenje stila koji savršeno ilustruje mogućnosti vozila, personalizujući njegov karakter.

Prednja i zadnja krila proširuju vozilo i sadrže otvore za ventiliranje. Vozilo je u Santorini crnoj boji, poseduje proširene blatobrane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << vojna prednja svetla, štitnik za branike kao i otvore za ventiliranje poklopca motora.

Vozilo je smešteno na 20“ točkove. Enterijer vozila je dobio trkačka sedišta u crnoj boji koja su presvučena Nappa kožom. Nova sedišta nude bolju potporu za putnike ali istovremeno transformišu poziciju vožnje u mnogo bližu idelanoj.

foto © A.Kahn Design

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.