Andrej Piškin iz Kikinde u superfinalu Svetskog takmičenja u znanju engleskog jezika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2024, 14:01

Andrej Piškin iz Kikinde u superfinalu Svetskog takmičenja u znanju engleskog jezika

Učenik trećeg razreda Osnovne škole ''Đura Jakšić'' u Kikindi Andrej Piškin plasirao se u superfinale Svetskog takmičenja u znanju engleskog jezika. Andrej je jedan od 12 takmičara iz Srbije koji će svoju zemlju predstavljati u Italiji na Međunarodnom takmičenju HIPPO.
Nije bilo potrebno mnogo vremena zaposlenima u Osnovnoj školi ''Đura Jakšić'' u Kikindi da shvate koliko učenik trećeg razreda Andrej Piškin dobro govori i piše engleski jezik. Sve je počelo već od prvih školskih dana, potom je blistao na Nacionalnom takmičenju iz stranih jezika osvojivši drugo mesto, i na kraju obezbedio direktan plasman u supefinale Svetskog takmičenja HIPPO, koje će se na jesen održati u Italiji.
"Engleski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

BRAVO, ANDREJ! Dečak (9) iz Kikinde u superfinalu Svetskog takmičenja u znanju engleskog jezika (VIDEO)

Izvor: Blic, 09.Maj.2024

Učenik trećeg razreda Osnovne škole "Đura Jakšić" u Kikindi Andrej Piškin plasirao se u superfinale Svetskog takmičenja u znanju engleskog jezika. Andrej je jedan od 12 takmičara iz Srbije koji će svoju zemlju predstavljati u Italiji na Međunarodnom takmičenju HIPPO.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.