Evrovizija 2024: Izraleska predstavnica u strahu za život,  ne napušta hotelsku sobu u Malemu!

Izvor: Svet plus, 09.Maj.2024, 14:17

Evrovizija 2024: Izraleska predstavnica u strahu za život, ne napušta hotelsku sobu u Malemu!

Večeras, 9. maja na "Evroviziji 2024", održava se drugo polufinalno veče, kada će novih deset zemalja izboriti plasman u finale prestižnog takmičenja.
Predsatvnica Srbije, Teya Dora, izborila je plasman u finale "Evrovizije" i sada se lagano priprema za nastup koji će imati u subotu 11. maja, za kada je zakazano veliko finale.
"Mi smo van sebe od sreće. Obično smo čekali da nas prozovu negde pred kraj. Kada sam 2022. godine sa Konstraktnom bila u Torinu, prozvali su nas poslednje, a sada kada su nas prozvali prve, zaista nismo očekivali. Utisci su predivni, opustili smo se, shvatili smo da smo uradili pravu stvar, radujemo se finalu i sutra nas očekuje prva proba za finale - rekla je Kristina...
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVROVIZIJA 2024 Drugo polufinalno veče: Sve je spremno za veliki muzički spektakl u Malmeu

Izvor: Blic, 09.Maj.2024

Večeras se u Malmeu u Švedskoj održava drugo polufinalno veče muzičkog takmičenja "Evrovizija 2024", a naša predstavnica Teya Dora predstavila se u utorak pesmom "Ramonda" i obezbedila mesto u finalu.

Nastavak na Blic...

OVO SU NOVA PRAVILA EVROVIZIJE 2024 Srbija večeras nema pravo da glasa, a evo kojih 5 zemalja je DIREKTNO U FINALU

Izvor: Blic, 09.Maj.2024

Najveće muzičko takmičenje Evrovizija 2024 održava se ove godine u Malmeu, a naša predstavnica Teya Dora ušla je u finale. Večeras se održava drugo polufinale takmičenja i 10 zemalja sa najvećim brojem glasova ostaće u trci za pobedu.

Nastavak na Blic...

Teya Dora dobila OZBILJNU KONKURENCIJU - Ove države su se plasirale u VELIKO FINALE, a evo ko trenutno ima NAJVEĆE ŠANSE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2024

Spisak finalista je od večeras zvanično kompletiran, a evo sa kim će se naša predstavnica susresti na velikoj sceni u subotu 11. maja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.