Izvor: Luftika.rs, 09.Maj.2024, 14:16

Šapić aktivisti oteo telefon i razbio ga o zemlju, konferencija na ivici sukoba (VIDEO)

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić oteo je i bacio telefon aktivisti na beogradskom Savskom nasipu.
Kako prenosi N1, konferencija za novinare o uklanjanju splavova predsednika Privremenog organa Aleksandra Šapića pretvorila se u razgovor sa građanima, protekla je u tenzijama.
Konferencija završila se kada je došla na ivicu fizičkog obračuna.
Građaninu koji je postavio pitanje: do koje godine ilegalni objekti mogu da se legalizuju, predsednik Privremenog organa uzeo je i bacio telefon.
Šta se dogodilo pogledajte u snimku:
Prostački napada @AcaSapic na aktiviste- otimanje telefona, razbijanje o beton i salva pretnji i uvreda tzv. gradonačelnika danas na Savskom keju. pic.twitter.com/6ImjFn9JQ1...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI SPIN N1! Optužili Šapića za incident, a evo ko ga je izazvao: STAVILI RUKU NA NJEGA I ONEMOGUĆILI MU KRETANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2024

Današnju konferenciju za novinare o uklanjanju splavova na Savskom nasipu koju je držao predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obeležile su tenzije i manji incident koji je "N1" okarakterisao kao fizički obračun, a Šapića pokušao da predstavi kao nasilnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.