Zaplenjeno 33 kilograma marihuane na prelazu Reske

Izvor: RTS, 04.Jun.2017, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 33 kilograma marihuane na prelazu Reske

Mađarska policija zaplenila je 33 kilograma marihuane na graničnom prelazu Reske (Horgoš). Priveden vozač sa crnogorskim pasošem.
Pripadnici interventne brigade mađarske policije na graničnom prelazu Reske, na ulazu u Mađarsku, detaljno su pregledali "Audi" kojim je upravljao tridesetogodišnji vozač sa crnogorskim državljanstvom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Carinici su primetili da su podovi ispod prednjih sedišta vozila modifikovani. U specijalnim bunkerima je pronađeno 33 kilograma marihuane u 58 paketića.
Vrednost zaplenjene droge na tržištu Mađarske je oko 66 miliona forinti (214.000 evra).
Vozač "Audija" je priveden i određen mu je pritvor.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno 33 kilograma marihuane na granici sa Mađarskom, priveden Crnogorac

Izvor: Blic, 04.Jun.2017

Mađarska policija zaplenila je 33 kilograma marihuane na graničnom prelazu Reske (Horgoš)...Kako javlja RTS, priveden je vozač sa crnogorskim pasošem...Pripadnici interventne brigade mađarske policije na graničnom prelazu Reske, na ulazu u Mađarsku, detaljno su pregledali "Audi" kojim je upravljao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.