Šest miliona Land Rover vozila do sada, jubilarna jedinica na sajmu u Šangaju

Izvor: Moto.rs, 21.Apr.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest miliona Land Rover vozila do sada, jubilarna jedinica na sajmu u Šangaju

Land Rover je predstavio njihovu 6-milionitu proizvodnu jedinicu koja se trenutno može videti na sajmu automobila u Šangaju.

Jubilarni model Range Rover Vogue SE odlikuje produženo međuosovinsko rastojanje, Yulong White eksterijer i lampe koje vrše projekciju Land Rover logo oznake, ali i oznake „6.000.000“ i „April 2015“. Andy Goss, rukovodilac prodajnog odeljenja kompanije Jaguar >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Land Rover, navodi da je jubilarni model Range Rover budući da se ove godine obeležava 45. godišnjica predstavljanja originalnog Range Rover-a, modela koji je do danas opstao na tržištu. 6-milioniti model biće prikazan na velikom broju različitih događaja i proslava pre nego što bude prodat nekom kupcu na teritoriji Kine.

foto © worldcarfans.com
Pogledaj vesti o: Rover,   Jaguar

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Pet automobila koje niko ne želi

Izvor: Autoportal.rs, 21.Apr.2015

I najbolji ponekad greše. A nekada kompanija učini sve što je u njihovoj moći ali odziva kod kupaca jednostavno nema. Evo pet modela koji dolazi od renomiranih proizvođača ali na tržištu se ne mogu pohvaliti velikim uspehom...BMW "Serije 3" sportski karavan..Prošle godine prodato je svega 3...

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.