Izvor: Piplmetar.rs, 11.Maj.2024, 07:30

Uznemirujući snimak RANJENOG Novaka: Đoković pogođen u glavu, od udara i bola pao VIDEO

Novak Đoković povređen
Novak Đoković povređen, a taman se plasirao  u treće kolo Mastersa u Rimu, pošto je posle velike borbe savladao Francuza Korentana Mutea. Kako javljaju domaći mediji, nakon meča naš teniser Novak Đoković doživeo je težak udar.
Ivan Vučićević

Novak Đoković povređen pod čudnim okolnostima  Naime, dok je Novak kako javljaju mediji, davao autograme ljudima sa tribina, sa iste sletela je flaša i pogodila tenisera u glavu, što može da se vidi na uznemiravajučem snimku sa društvenih mreža.
Pročitajte Dragana Mirković zaplakala, pa progovorila o deci i bivšem mužu – Tonija će ove reči zaboleti Nole je nakon...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Dobro sam, vidimo se u nedjelju

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2024

RIM - Najbolji teniser svijeta Novak Đoković poručio je da je dobro nakon što ga je udarila flaša u glavu dok je potpisivao autograme poslije pobjede protiv Francuza Korentana Mutea u drugom kolu mastersa u Rimu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.