Pavel Globa tvrdi da Lava, Vagu i Ribe čeka ogroman novčani dobitak do kraja proleća, sreća im je u potpunosti naklonjena

Izvor: Luftika.rs, 11.Maj.2024, 07:20

Pavel Globa tvrdi da Lava, Vagu i Ribe čeka ogroman novčani dobitak do kraja proleća, sreća im je u potpunosti naklonjena

Proleće je vreme promena i novih mogućnosti, koje nam donose kosmički tranziti planeta i važni astrološki događaji, a na nama je da te prilike iskoristimo na najbolji mogući način. Čuveni ruski astrolog, Pavel Globa, otkriva nam koja to tri znaka Zodijaka mogu da se raduju nadolazećim danima.
Oni će, naime, do kraja proleća 2024. privući mnogo sreće, posebno u finansijskoj sferi.
Dobar horoskop smeši se Lavovima, Vagama i Ribama, tvrdi Globa. On ističe da će od sada, pa sve do kraja proleća, ova tri znaka imati puno sreće na svim poljima, ali da će novčani boljitak biti najizraženiji.
Ukoliko budu postupili mudro i iskoristili date prilike, moguće je da će im akcije preduzete u ovom...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.