Novi ovlašćeni Nissan servis u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 27.Jun.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ovlašćeni Nissan servis u Novom Sadu

"Stojanov Auto DOO" je zvanično počeo sa radom kao ovlašćeni serviser za Nissan vozila.

Novi Nissan servis je opremljen najsavremenijim dijagnostičkim uređajima i alatima neophodnim za održavanje i popravku vozila iz Nissan programa, kako u garantnom roku, tako i nakon njegovog isteka.

Servisni tim je u potpunosti spreman da garantuje kvalitet izvršenih radova i delova ugrađenih u skladu sa uputstvima proizvođača. Raspolaže bogatim lagerom originalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << delova koji se redovno ažurira i samim tim omogućava brzu reakciju servisera pri otklanjanju kvarova.

Radno vreme servisa je radnim danima od 8 do 16:30, a subotom od 8 do 12:30. Dodatne informacije mogu se pronaći na Fejsbuk stranici servisa.

Ovlašćeni Nissan servis u Novom Sadu je na adresi Zrenjaninski put 12. Broj telefona je 021/21-00-488.

Autor: Reklamni tekst
Pogledaj vesti o: Nissan

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Novi ovlašćeni Nissan servis u Novom Sadu

Izvor: AutoBlog, 27.Jun.2016

STOJANOV AUTO DOO je zvanično počeo sa radom kao ovlašćeni serviser za Nissan vozila. Novi Nissan servis u Novom Sadu nalazi se na adresi Zrenjaninski put 12. Servis je opremljen najsavremenijim dijagnostičkim uređajima i alatima neophodnim za održavanje i popravku vozila iz Nissan programa, kako...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.