Košarac:Šmit je politička štetočina koja radi protiv BiH, pre svega protiv Srpske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2024, 17:28

Košarac:Šmit je politička štetočina koja radi protiv BiH, pre svega protiv Srpske

Zamenik predsedavajuće Saveta ministara Staša Košarac rekao je danas da je Kristijan Šmit "politička štetočina" koja radi protiv BiH, a pre svega protiv Republike Srpske i srpskog naroda, te da će institucije Srpske na adekvatan način da reaguju na njegov izveštaj Savetu bezbednosti UN.
"Šmit nema legitimitet. On je destabilizujući faktor i generiše sve krize u BiH", rekao je Košarac na Jahorini komentarišući Šmitov izveštaj u kome za sve probleme u BiH optužuje Republiku Srpsku i njeno rukovodstvo.
Košarac je naglasio da ovaj izveštaj potvrđuje da Šmit nije dobronameran prema Republici Srpskoj i srpskom narodu.
"Institucije Republike Srpske, koje su stabilne, organizovane i deluju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Košarac: Za BiH i pokretače rezolucije bi bilo najbolje da je povuku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024, 13:56

Za BiH i pokretače rezolucije o Srebrenici bi bilo najbolje da ona bude povučena jer je potpuno netačna i nepotrebna, poručio je danas zamenik predsedavajuće Saveta ministara Staša Košarac..."To bi bilo najbolje za BiH. To bi bilo najbolje i za dobre odnose Bošnjaka, Srba i svih ostalih", rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.