Košarac: Za BiH i pokretače rezolucije bi bilo najbolje da je povuku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024, 13:56

Košarac: Za BiH i pokretače rezolucije bi bilo najbolje da je povuku

Za BiH i pokretače rezolucije o Srebrenici bi bilo najbolje da ona bude povučena jer je potpuno netačna i nepotrebna, poručio je danas zamenik predsedavajuće Saveta ministara Staša Košarac.
"To bi bilo najbolje za BiH. To bi bilo najbolje i za dobre odnose Bošnjaka, Srba i svih ostalih", rekao je Košarac novinarima na Jahorini.
Naglasio je da je pitanje rezolucije o Srebrenici proizvod patološke mržnje prema srpskom narodu i patološke potrebe bošnjačke političke strukture da zajedno sa međunarodnim sponzorima kreiraju politike usmerene protiv Srbije i Republike Srpske.
Ukazao je da bi povlačenje rezolucije bilo najbolje za odnose u regionu jer predstavlja klasičan čin podvale jedne strukture...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.