U sudaru povređen policajac

Izvor: Glas javnosti, Beta, 22.Apr.2010, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru povređen policajac

NIŠ - Šest osoba je povređeno u sudaru autobusa "Niš-ekspresa" i policijskog automobila "pežo" u Sićevačkoj klisuri kod Ostrovice, na magistralnom putu Niš-Pirot, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Autobus i "pežo" su posle sudara sleteli s puta, prevrnuli se i pali na železničku prugu.

U nesreći, koja se dogodila sinoć, teške >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << telesne povrede zadobio je policijski službenik Goran S.(39) iz Niša, rekla je  zamenik direktora niške Hitne pomoći Slađana Milenković koja je dodala da je na mesto nesreće upućeno sedam ekipa.

Lakše su povređeni vozač "pežoa" Saša M.(40) i vozač autobusa Dragan L. (49) iz Ravne Dubrave, kao i putnici u autobusu Rada G. (42), Dragan J.(51), oboje iz Niša, i Slavoljub G. (57) iz Vrandola, navode u policiji.

Milenkovićeva je rekla da se sudar dogodio sinoć oko 22.30 časova i da je zbrinjavanje povređenih bilo otežano, ali uprkos tome uspešno.

Uviđaj je obavio istražni sudija Osnovnog suda iz Niša, a u toku je uviđaj na utvrđivanju uzroka nezgode.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar policijskog auta i autobusa Nišekspres (video)

Izvor: JužneVesti.com, 22.Apr.2010

 U sredu kasno uveče, u Sićevačkoj klisuri u sudaru policijskog vozila i autobusa Nišekspresa povređeno šest osoba.

Nastavak na JužneVesti.com...

Autobus sleteo na prugu

Izvor: Blic, 23.Apr.2010, 01:10

Niš - Policajac Goran Stamenković (38) iz Niša teško je povređen u sudaru policijskog vozila marke „pežo 307“ i autobusa „Niš-ekspresa“ koji se dogodio preksinoć oko 22.30 časova u Sićevačkoj klisuri, na magistralnom putu Niš-Pirot kod Ostrovice. Vozač autobusa naleteo je na stenu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.