Reno koristi HP rešenja za privatni Cloud

Izvor: ITsvet.com, 06.Jul.2012, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reno koristi HP rešenja za privatni Cloud

HP je započeo saradnju s francuskom automobilskom kompanijom Renault koja će primeniti HP Utility Services rešenje radi razvoja inovativnih telematskih usluga za svoja električna vozila. U kombinaciji sa Nissanom, Renault je četvrti proizvođač automobila na svetu i lider u oblasti vozila sa nultom emisijom. Renault i Nissan zajedno investiraju u razvoj električnih automobila, litijum-jonskih baterija i naprednih telematskih usluga. Povezana telematika električnih vozila omogućava vozaču da proveri status baterije i lokaciju najbliže stanice za dopunu, kao i da vidi informacije o stanju u saobraćaju ili d akoristi cloud aplikacije poput osiguranja po sistemu „plati koliko voziš“.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Renault koristi HP-ovo rešenje za privatni cloud sistem

Izvor: ItRešenja.com, 06.Jul.2012

HP je započeo saradnju s francuskom automobilskom kompanijom Renault koja će primeniti HP Utility Services rešenje radi razvoja inovativnih telematskih usluga za svoja električna vozila. U kombinaciji sa Nissanom, Renault je četvrti proizvođač automobila na svetu i lider u oblasti vozila sa nultom...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.