Ferrari 575M smrskan u udesu

Izvor: Autoportal.rs, 30.Avg.2014, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferrari 575M smrskan u udesu

Sa svega 599 primeraka napravljenih ovaj automobil je jedan od najređi modela renomiranog italijanskog proizvođača a neki ipak to ne umeju da cene i zato je sada na ulicama jednog modela manje.

Ferrai 575M Superamerica je jedan od najređih automobila na svetu i zato je prava retkost kada se jedan od ovih modela vidi negde na ulici. U Kini je uspeo da bude primećen ali iz pogrešnih razloga.

Mnogo detalja oko ovog udesa nije poznato ali je po fotografijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << jasno da se Ferrari kretao velikom brzinom i da je udario prednjim delom u nešto veoma čvrsto.

Upravo je prednji deo pretrpeo najveću štetu, a kako se tu nalazi motor ovog Italijana moguće je da popravka neće biti isplativa. Sva je prilika da će modela "575M Superamerica" od sada biti 598 u opticaju.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.