Vučić sa ministrom iz UAE o situaciji na KiM, vojnoj saradnji, geopolitici...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2024, 04:10

Vučić sa ministrom iz UAE o situaciji na KiM, vojnoj saradnji, geopolitici...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa državnim ministrom za odbranu Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamedom bin Mubarakom Bin Fadalom Al Mazruijem i tom prilikom ga je upoznao sa situacijom na KiM, kao i kretanjima u regionu Zapadnog Balkana, a razgovarali su i o jačanju vojne saradnje. Vučić je istovremeno iskazao posvećenost Srbije da "zajedno sa prijateljima i partnerima nastavi da radi na rešavanju izazova i pretnji regionalnom i međunarodnom miru i bezbednosti".
On je u objavi na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" istakao da je sa Al Mazruijem razgovarao o složenim geopolitičkim prilikama, globalnim bezbednosnim izazovima, ali i o jačanju vojnotehničke saradnje između Srbije i UAE.
...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić danas prima državnog ministra za odbranu Ujedinjenih Arapskih Emirata

Izvor: Blic, 10.Maj.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas s državnim ministrom za odbranu Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamedom bin Mubarakom Bin Fadelom Al Mazruijem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.