(18+) HOĆE LI PRESTATI RAZVRAT: Prenos lezbo orgijanja Cuce s Atinom...

Izvor: Kurir, 30.Mar.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(18+) HOĆE LI PRESTATI RAZVRAT: Prenos lezbo orgijanja Cuce s Atinom...

Ivona Negovanović i Ferari simulirale seks, dok je Grahovac onanisao ispred Mace Diskrecije, hvaleći se veličinom svog „ponosa“

Iako je RRA opomenula televiziju Hepi zbog skandaloznog ponašanja učesnika rijalitija „Parovi“, blud i nemoral u luksuznoj vili u Zemunu se nastavljaju.

Mnogi su pomislili da su učesnici svojim promiskuitetnim ponašanjem dotakli dno i da gore od onoga što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << publika imala prilike da vidi ne može. Međutim, Ivona Negovanović Cuca, Kristina Marković alijas Atina Ferari, Mimi Oro i Ilija Grahovac iliti Zmaj od Šipova to su olako demantovali. Dovoljni su im bili alkohol i muzika da naprave pravi porno-šou.

Da luksuzna vila sve više zaliči na javnu kuću u kojoj je sve dozvoljeno potrudile su se Atina Ferari i Cuca, koje su pokazale svoje „pravo lice“. Njih dve su orgijale, žvalavile se i dodirivale pred ostalim ukućanima, koji su sa oduševljenjem posmatrali njihov lezbo-šou.

Televizija Hepi

ISPOŠTOVALI SMO SVA PRAVILA

Iz produkcije televizije Hepi poručuju da su ispunjeni svi uslovi za prikazivanje ovakvog skandaloznog programa na nacionalnoj televiziji.

- I pored toga što je program emitovan posle ponoći, uz jasnu oznaku kojem uzrastu je zabranjeno da gleda sadržaj, rijaliti-šou „Parovi“, u kom se učesnici takmiče svojom glumom, beleži rast gledanosti. Ispunjeni su svi uslovi koje je postavio REM kad je u pitanju ograničenje emitovanja programa i poštovanje pravila kad je u pitanju nacionalna televizija - navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.