Gledali smrti u oči: Nikolina, Saša Kapor i mali Nikolaj sleteli kolima u reku!

Izvor: Svet, 22.Jul.2015, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledali smrti u oči: Nikolina, Saša Kapor i mali Nikolaj sleteli kolima u reku!

Pevač Saša Kapor i njegova supruga i koleginica Nikolina Kovač preživeli su, zajedno sa sinom Nikolajem (3), saobraćajnu nesreću, kada su sa puta sleteli u reku, u mestu Drinjača kod Zvornika
Kapor je, kako saznaje Kurir, da bi izbegao direktan sudar sa kombijem koji je prešao u njihovu traku, skrenuo u stranu, ali je šljunak povukao njegov Mercedes, pa su se survali u Drinu.
Na svu sreću, lokalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ribari koji su pecali u blizini, odmah su im pritekli u pomoć, i jedva uspeli da ih izvuku kroz prozor automobila.
“Čuli smo prasak kad se auto survao u reku. Bilo je jezivo. Dete, koje je bilo vezano na svom sedištu, vrištalo je dok su se otac i majka grčevito borili da ga izvuku. Srećom, prozor je bio otvoren, i Saša je prvo Nikolini stavio sina u krilo, a onda ga je ona nama dobacila kroz prozor i mi smo ga čamcem prebacili na obalu, dok su oni doplivali za nama. Sve se odigralo munjevito, i bukvalno su sekunde bile u pitanju dok smo se borili za njihove živote”, u dahu je ispričao jedan od meštana.
Nikolina je, još uvek u šoku, rekla:
“Gledali smo smrti u oči. Sve se odigralo u pet minuta, a izgledalo je kao horor film.”
Nadovezao se Saša koji, kako kaže, ima lakše povrede:
“Taj dan ćemo slaviti kao drugi rođendan. Bog nas je pogledao i zaštitio. Neizmernu zahvalnost dugujemo ljudima koji su nam pomogli i spasli nas.”
Posle nesreće koja im se dogodila kod Zvornika  Nikolina  se upravo  oglasila putem svoje Fejsbuk stranice i progovorila o stravičnom udesu koji je preživela kada je njihov automobil uleteo u reku.
Dragi moji, samo da znate da smo dobro. Ovakve stvari vas nekad podsete koliko je život nepredvidiv i da svaki dan može da bude poslednji. Čuvajte se i budite uz vama drage ljude”, napisala je Nikolina na ovoj društvenoj mreži.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gledali smrti u oči: Nikolina, Saša Kapor i mali Nikolaj sleteli kolima u reku!

Izvor: Scandal.rs, 22.Jul.2015

Pevač Saša Kapor i njegova supruga i koleginica Nikolina Kovač preživeli su, zajedno sa sinom Nikolajem (3), saobraćajnu nesreću, kada su sa puta sleteli u reku, u mestu Drinjača kod Zvornika..Kapor je, kako saznaje Kurir, da bi izbegao direktan sudar sa kombijem koji je prešao u njihovu traku,...

Nastavak na Scandal.rs...

Zvezde Granda se umalo udavile: Saša Kapor i Nikolina Kovač sa sinom sleteli u reku!

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2015

Saša Kapor i Nikolina Kovač doživeli su saobraćajnu nesreću, kada su zajedno sa svojim trogodišnjim sinom u mestu Drinjiča kod Zvornika sleteli automobilom u reku...Kako bi izbegli direktan sudar koji je prešao u njihovu traku Kapor je skrenuo u stranu, ali šljunak je povukao njegov automobil...

Nastavak na Svet plus...

Nikolina Kovač i Saša Kapor imali udes

Izvor: Tracara.com, 22.Jul.2015

Preživeli pakao! (foto: Kurir)Popularni estradni par Nikolina Kovač i Saša Kapor su imali nedavno saobraćajnu nesreću, kada su kolima, u kojima se nalazio i njihov sin Nikolaj, sleteli sa puta u reku blizu Zvornika. Saša je morao da skrene s puta kako bi izbegao direktan sudar sa kombijem, koji...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.