Niske cene goriva možda i do tri godine?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niske cene goriva možda i do tri godine?

Direktor naftnog giganta BP Bob Dadli izjavio je da bi niske cene nafte mogle potrajati i do tri godine, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Cene nafte su od juna prošle bile oko 100 dolara, da bi ove godine pale na ispod 50 dolara po barelu.

Dadli je za BBC u Davosu, gde prisustvuje Svetskom ekonomskom forumu, rekao da cene nafte fluktuiraju i da su nekada i po više godina bile na niskim nivoima.

"Treba da imamo plan za niske cene, i ne znamo koji je to tačno nivo, ali izvesno godinu, a mislim verovatno dve ili možda tri godine", rekao je Dadli.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor Britiš Petroleuma ocenjuje da će niske cene goriva trajati i do tri godine

Izvor: Blic, 22.Jan.2015

Prvi čovek naftnog giganata Britiš Petroleium (BP) Bob Dadli izjavio je da bi niske cene nafte mogle potrajati i do tri godine, preneo je Bi-Bi-Si (BBC)...Cene nafte su u junu prošle bile oko 100 dolara za barel od 159 litara, da bi ove godine pale na ispod 50 dolara po barelu...Dadli je za BBC u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.