PREZIVELA-BMW-SMRTI-Moju-unuku-su-od-smrti-delile-sekunde

Izvor: medio.rs, 24.Nov.2014, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREZIVELA-BMW-SMRTI-Moju-unuku-su-od-smrti-delile-sekunde

Milica je u očajnom stanju jer je izgubila drugove, a među njima i najbolju prijateljicu Anastasiju, kaže za Kurir Miličin deda

BEOGRAD - Milica je u teškom stanju, ono malo što nam je rekla bilo je dovoljno da shvatimo kroz kakvu je strahotu prošla. Moja unuka se bukvalno borila za život i za to je imala svega nekoliko trenutaka. Ona to neće moći da zaboravi dok je živa.

Ovo je za Kurir juče izjavio deda Milice Jokić (18), preživele putnice iz >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << BMW koji je uleteo u Dunav. Miličinog dedu zatekli smo juče ispred zgrade u kojoj živi s unukom i svojom ćerkom. Kaže da je Milica u teškom stanju, da se ne odvaja od majke i da nije sposobna da priča o tragediji koja se dogodila.

- Mnogo joj je teško i nema snage da govori o onome što se desilo. Pored svega što je preživela, u očajnom je stanju jer je izgubila drugove, a među njima i najbolju prijateljicu Anastasiju. Želi da njenim roditeljima izjavi saučešće, ali ju je strah da neće imati snage za tako nešto - kazao nam je Miličin deda.

On dodaje da je Milica dete razvedenih roditelja i da je sve ovo što joj se desilo još jedna trauma za nju.

- Ova tragedija će je pratiti ceo život. Niko od nas ne može ni da pomisli kako joj je bilo u trenucima kad se borila za goli život. Na njoj vidim koliko je to strašno. Samo mogu da se nadam da će to što pre uspeti da prevaziđe - kaže sa suzama u očima deda preživele devojke.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

SAMO PLAČE Preživela devojka iz BMW u jako lošem stanju, traži da vidi stradalu Anastasiju

Izvor: Blic, 24.Nov.2014

- Kao da nam je malo jada i bede! Dete nije sposobno da priča, samo plače - kaže deda Milice Jokić (18), jedne od šestoro mladih koji su bili u automobilu koji je upao u reku kod Ade Huje...BMW sa šestoro mladih uleteo je u Dunav u petak u 3.50 ujutru na Adi Huji. Iz potopljenog automobila osim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.