Udario u stub i prepolovio Ferrari

Izvor: B92, 15.Jul.2012, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario u stub i prepolovio Ferrari

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila protekle subote u Moskvi, vozač Ferrarija 612 Scaglietti udario je svojim automobilom u stub, nakon čega se vozilo prepolovilo.

Udesi u kojima učestvuju superautomobili, zbog velike brzine kojom se takva vozila kreću, često ostavljaju zastrašujući prizor na mestu nesreće. Nedavno smo preneli vest o stravičnom sudaru koji je izazvao vozač Ferrarija u Singapuru, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stradalo troje ljudi.

U moskovskom udesu srećom nije bilo žrtava, ali se od siline udara prednji deo automobila potpuno odvojio od vozila i ostao priljubljen uz stub, dok je zadnji deo Ferrarija završio par desetina metara dalje:

Troje putnika izašlo je nepovređeno iz uništenog Ferrarija, dok je vozač, s obzirom na silinu udarca, takođe imao dosta sreće i završio je sa manjim povredama.

Pročitajte o najskupljem sudaru u kojem je učestvovao Ferrari 250 GTO.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strahovit sudar: Udario u stub i prepolovio Ferrari (VIDEO)

Izvor: S media, 15.Jul.2012

Udesi u kojima učestvuju superautomobili, zbog velike brzine kojom se takva vozila kreću, često ostavljaju zastrašujući prizor na mestu nesreće...U moskovskom udesu srećom nije bilo žrtava, ali se od siline udara prednji deo automobila potpuno odvojio od vozila i ostao priljubljen uz stub, dok...

Nastavak na S media...

U Indiji autobus sleteo sa litice

Izvor: Vostok.rs, 16.Jul.2012, 10:56

16.07.2012. -..U saobraćajnoj nesreći na severu Indije stradalo je 15 ljudi, a 17 zadobilo povrede različite težine. Nesreća se dogodila u državi Džamu u Kašmiru 160 km od grada Sringar u noći između subote i nedelje. Autobus je izgubio kontrolu, sišao sa puta i sleteo sa visoke litice...Policija...

Nastavak na Vostok.rs...

Ferrari 612 Scaglietti pocepan na pola

Izvor: Autoportal.rs, 16.Jul.2012

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se proteklog vikenda u Moskvi, kada je vozač crvenog Ferrarija 612 Scaglietti izgubio kontrolu nad svojim automobilom i udario u metalni stub pored puta.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.