Automobili

Nedelja, 15.07.2012.

12:54

Udario u stub i prepolovio Ferrari

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila protekle subote u Moskvi, vozač Ferrarija 612 Scaglietti udario je svojim automobilom u stub, nakon čega se vozilo prepolovilo.

Izvor: B92

Default images

Udesi u kojima učestvuju superautomobili, zbog velike brzine kojom se takva vozila kreću, često ostavljaju zastrašujući prizor na mestu nesreće. Nedavno smo preneli vest o stravičnom sudaru koji je izazvao vozač Ferrarija u Singapuru, kada je stradalo troje ljudi.

U moskovskom udesu srećom nije bilo žrtava, ali se od siline udara prednji deo automobila potpuno odvojio od vozila i ostao priljubljen uz stub, dok je zadnji deo Ferrarija završio par desetina metara dalje.

Troje putnika izašlo je nepovređeno iz uništenog Ferrarija, dok je vozač, s obzirom na silinu udarca, takođe imao dosta sreće i završio je sa manjim povredama.

Pročitajte o najskupljem sudaru u kojem je učestvovao Ferrari 250 GTO.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: