Pagani proizvodi Huayra La Monza Lisa specijalno izdanje za bogate kupce

Izvor: Moto.rs, 23.Avg.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pagani proizvodi Huayra La Monza Lisa specijalno izdanje za bogate kupce

Pagani je predstavio Huayra La Monza Lisa specijalno izdanje ekskluzivno za bogatog američkog klijenta, što je prvi put da italijanski brend proizvodi ovakav automobil. Vozilo je izrađeno za Kris-a Singh-a, bogatog poslovnog čoveka i kolekcionara automobila.

Pored zanimljivog naziva, Huayra La Monza Lisa model odlikuje karoserija izrađena od ugljeničnih vlakana u bojama italijanske zastave, slično modelu Zonda Revolucion. Tu su i točkovi sa Pirelli nazivom na pneumaticima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << dok je vlasnik kupio i drugi set crnih Zonda R točkova. Sportski model odlikuje modifikovani V12 bi-turbo 6.0L AMG motor. Jedna od karakteristika ovog modela jesu potpisi čitavog Pagani tima koji je radio na razvoju vozila, uključujući i potpis Horacio Pagani-ja i njegove familije.

foto © Pagani

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Irmscher predstavlja Opel Astra GTC Turbo i 1400 model

Izvor: Moto.rs, 23.Avg.2014

Irmscher je predstavio ograničeno izdanje Opel Astra GTC Turbo i 1400 modela koji karakteriše sportski dizajn. Model odlikuje i prednji spojler, redizajnirana prednja maska kao i set 20“ aluminijumskih točkova...Pored toga, tu su i bočni dodaci, pruge na karoseriji kao i spušteno oslanjanje koje...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.