Martin Whitmarsh sporazumno napustio McLaren tim

Izvor: Moto.rs, 27.Avg.2014, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martin Whitmarsh sporazumno napustio McLaren tim

Martin Whitmarsh više nije deo McLarena. Dugogodišnji šef tima iz Wokinga je svoje mesto napustio pre početka sezone povratkom Ronna Denisa i nakon što se ovom timu pridružio Eric Boullier iz Lotusa.

Međutim, uprkos njegovom odsustvu, budućnost Whitmarsha u McLarenu nije bila jasna. U aprilu mesecu se pojavila informacija da bi Whitmarsh nakon 24 godine u McLarenu mogao da napusti tim sa odštetom zbog prekida ugovora vrednom oko 7.5 miliona evra. Sada je očigledno sporazum sklopljen, a predstavnik za štampu McLarena je rekao da su ova kompanija i Martin Whitmarsh postigli sporazum o razdvajanju puteva.

foto © worldcarfans.com

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.