Galerija: Hyundai Santa Fe/ix45

Izvor: B92, 23.Mar.2012, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galerija: Hyundai Santa Fe/ix45

Hyundai je nedavno objavio prve zvanične rendere nove generacije modela Santa Fe/ix45. Sada su se na internetu pojavili i detaljii spoljašnjosti i enterijera iz brošure ovog vozila koje će svetsku premijeru imati početkom aprila 2012. na sajmu automobila u Njujorku.

Treća generacija Hyundaijevog SUV vozila polako otkriva svoj izgled. Na osnovu do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dostupnih rendera, novi Santa Fe/ix45 imaće rafiniraniji dizajn u odnosu na svog prethodnika, a kupcima će biti ponuđena i verzija sa tri reda sedišta.

Detalji o motorima koji će se ugrađivati u novi Santa Fe još uvek nisu zvanično saopšteni, ali na osnovu podataka iz brošure koji su objavljeni na internetu, evropsku verziju će pokretati 2.2 litarski turbo dizelaš od 225 ks sa obrtnim momentom od 500 Nm.

Kada je o benzincima reč, očekuje se da jedan od agregata bude 2.0 litarski četvorocilindrični motor od 278 ks, sa obrtnim momentom od 364 Nm.

Novi Hyundai Santa Fe/ix45 pojaviće se u prodaji na većini svetskih tržišta do kraja 2012. godine.

Više rendera pogledajte u našoj Galeriji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Procurele prve fotografije novog Hundaija Santa Fe (FOTO)

Izvor: S media, 24.Mar.2012, 19:20

Nakon prvih glasina iz januara ove godine, iz Hyundaija su procurele dve fotografije novog modela - Santa Fe ix45. Radi se o SUV-u koji svojim dizajnom oduševljava, no tehničke karakteristike još uvek su pod velom tajne...Na listi najgorih automobila Yugo je....Čudo od auta: Troši litar goriva na...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.